КОИ СМЕ НИЕ

„Макро - Кор” ЕООД

Фирма „Макро – Кор” ЕООД има за основна дейност месопреработване. Предприятието на фирмата е от първа категория и отговаря на всички европейски изисквания, що се отнася до технологичното и техническо оборудване, сгради, съоръжения и машини. В цеховете на фирмата се работи с последен модел месопреработвателни машини и съоръжения, внос от Германия, Холандия, Дания, Италия, Белгия, Франция и т.н. Производството се осъществява при всички хигиенни условия, така че да може да бъде гарантирана безопасността на произведените храни. Във фабриката работи квалифициран персонал, който периодично се обучава в последните новости на технологиите и хигиенните изисквания. При производството фирмата залага на богатите на месо рецептури, оригиналния дизайн и постоянните иновации в храненето.

Гамата от месни продукти включва:

Пресни колбаси

Варено-пушени деликатеси

Шунки

Бекони

Колбаси и
деликатеси
от пуешко месо

КОИ СМЕ НИЕ

„Макро - Кор” ЕООД

Продуктовата гама се обогатява непрекъснато в търсене на конкурентни предимства на пазара.
Всички наши продукти са предназначени както за пазара на дребно, така и за професионалните ни ХОРЕКА клиенти. Ето защо имаме специално разработени предложения на продукти и по-големи разфасовки.
Произведените от нас продукти са любими на много потребители в цяла България. Богатата на разнообразни продукти асортиментна листа е привлекателна за търговските обекти в цялата страна. Продукцията на фабриката се разпространява чрез партньори от регионалните ни представителства по градове, за да можем да задоволим всички наши крайни клиенти. Горди сме с факта, че наши клиенти са международни компании като МЕТРО, КАУФЛАНД, БИЛЛА, Т МАРКЕТ. Работим успешно и с всички български вериги – 345, НИКОН, ФАНТАСТИКО, БРИЛЯНТ.

Сертификати

Месопреработвателно предприятие „Макро – Кор” ЕООД има въведена и внедрена НАССР система и международен стандарт за качество и безопасност на храните IFS Food , гарантиращ високо качество на нашата продукция