Телешки салам в изкуствено черво
Телешки салам в изкуствено черво
teleshki-izkustveno-chervo-f-70
Телешки салам в изкуствено черво
разфасовка – ~ 1 кг
полиамидна обвивка
Срок на годност - 90 дни

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ