Телешки кренвирш
Телешки кренвирш
teleshki-krenvirsh
Телешки кренвирш
разфасовка – ~ 1 кг / 0.200 кг
МАР опаковка / vacuum опаковка

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ