Телешки колбас в изкуствена обвивка
Телешки колбас в изкуствена обвивка
teleshki-kolbas-v-izkustvena-obvivka
Телешки колбас в изкуствена обвивка
разфасовка – ~ 1,5 кг
Срок на годност - 90 дни

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ