Телешки колбас ЕТНО
Телешки колбас ЕТНО
teleshki-kolbas-etno
Телешки колбас ЕТНО
разфасовка – ~ 1,5 кг
Срок на годност - 90 дни

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ