Свинска варена наденица
Свинска варена наденица
svinska-varena-nadenitsa-gs
Свинска варена наденица
разфасовка – ~ 1 кг
МАР опаковка

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ