Сланина по шопски подлютена
Сланина по шопски подлютена
slanina-po-shopski-podlyutena
Сланина по шопски подлютена
разфасовка – ~0.400 кг.
вакуум опаковка

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ