Сланина по шопски наложена
Сланина по шопски наложена
slanina-po-shopski-nalozhena
Сланина по шопски наложена
разфасовка – ~0.400 кг
вакуум опаковка

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ