Пушени пилешки крилца / маншон /
Пушени пилешки крилца / маншон /
pileshki-kriltsa-manshoni-3
Пушени пилешки крилца / маншон /
разфасовка – ~ 1 кг
МАР опаковка

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ