Пилешки кренвирш
Пилешки кренвирш
pileshki-krenvirsh
Пилешки кренвирш
разфасовка – ~ 2 кг
МАР опаковка

Пресни колбаси

Бекони

Шунки

Деликатеси

свържете се с нас

КОНТАКТИ